Uw Mond Onze Zorg!

Het geheim van het leveren van kwalitatieve, verantwoorde tandheelkundige zorg ligt in de nauwe samenwerking van het team. Iedere schakel is nodig en iedereen maakt gebruik van elkaars kennis en specialisme. Kliniek voor Mondzorg Boxtel is innovatief en onze behandelaars zetten zich voor 100% in om u alle tandheelkundige zorg op een kwalitatief hoogwaardige en verantwoorde manier te bieden. Er wordt gezorgd voor een gezonde, veilige en prettige werkomgeving.

Onze behandelaars zijn geregistreerd, goed opgeleid, vakkundig en nemen met regelmaat deel aan (opfris)cursussen om up-to-date te blijven. Het complete team is verantwoordelijk voor het behalen van het ISO 9001 certificaat.

Uw Mond Onze Zorg!

Contact

Dukaat 9
5283 PJ Boxtel
Telefoon: (0411) 67 84 60
E-mail: info@mondzorgboxtel.nl

Het team van Kliniek voor Mondzorg Boxtel

2L9A9757-2-bewerkt

BIG-Nummer: 69037737602

Mijn naam is René Kaboord, Ik ben in 1992 aan de KUN Nijmegen afgestudeerd als tandarts. Van 92-93 ben ik in mijn diensttijd als reserve eerste luitenant werkzaam geweest als hoofd tandheelkundig centrum in de Engelbrecht van Nassaukazerne te Roosendaal en de Cort Heyligers kazerne te Bergen op Zoom. In 1993 ben ik gestart als algemeen practicus in Boxtel met tandartsenpraktijk Kaboord welke in 2006 is opgegaan in de Kliniek voor Mondzorg Boxtel. Vanaf 1999 heb ik mij gespecialiseerd in de orale implantologie en was daarbij geregistreerd als TSVI-c en TSVI-p (tandarts met specifieke vaardigheden op het gebied van de orale implantologie). Sinds 2003 ben ik geregistreerd implantoloog en in 2004 heb ik de (mobiele) verwijspraktijk Implant Company opgericht, waarmee wij voornamelijk werkzaam zijn in zuid-west Nederland. In 2012 ben ik begonnen met een postacademische opleiding orthodontie aan de European Academy for Integrated Dentistry en heb deze in 2014 met een diploma afgerond. In 2015 heb ik het certificaat “Esthetiek rondom de mond” behaald. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Benoit Siemers, BIG-Nummer: 19023870902

Ik ben sinds 1986 werkzaam in de tandheelkunde en heb ruime ervaring opgedaan in diverse deelgebieden van het vak. Iedere patiënt is uniek en daarom blijft het een uitdaging om samen tot een passende oplossing te komen voor uw gebitssituatie. Na 23 jaren een eigen praktijk te hebben gevoerd biedt de kliniek voor Mondzorg Boxtel mij de mogelijkheid om parttime mijn passie uit te oefenen. Trefwoorden zijn toegankelijkheid, geduld en vertrouwen. Ik ben gehuwd, heb twee volwassen dochters en geniet van reizen, natuur en (berg)wandelen.

IMG_3839-bewerkt

BIG-Nummer: 69917671402

Hallo, ik ben Lotte Bullens. In 2013 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de ACTA te Amsterdam. Ik heb een brede interesse in de tandheelkunde waarbij elk aspect me aanspreekt. Een ontspannen werksfeer waar tijd en begrip is voor de patiënt vind ik erg belangrijk. Mijn streven is een mooie, gezonde mond en een tevreden patiënt.

BIG-Nummer: 59914604402

Mijn naam is Maja van Raaij. In 2011 afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit Groningen. Met veel plezier beoefen ik elke dag mijn vak, waarbij de zorg voor de patiënten centraal staat. Ik ben geduldig, secuur en vakbekwaam. Een gezonde mond en een stralend gebit is mijn streven.

Cristina

BIG-Nummer: 89917999802

Ik ben Cristina Lòpez-Oliveros. Ik ben in 2010 als tandarts afgestudeerd in Madrid. Implantologie en kaakchirurgie zijn de velden van tandheelkunde waar ik erg geïnteresseerd in ben. Daarom volg ik tegenwoordig extra scholing in dit specifieke onderdeel van de tandheelkunde. In mijn werk beschouw ik mezelf als een rustig, verantwoordelijk en betrouwbaar persoon. Ik ben positief ingesteld en actief. Mijn grootste hobby is reizen en ervaren van verschillende culturen.

BIG-Nummer: 49918988402

Ik ben Nuria Tortosa Hita en ben in 2014 afgestudeerd als tandarts bij de Universidad Complutense van Madrid. Altijd op zoek naar uitdagingen ben ik in Nederland terecht gekomen in 2015. Tandarts bezoeken is niemands hobby, maar ik probeer hier iets leuks van te maken zodat de patiënt wat rustiger in de stoel ligt! Tegenwoordig ben ik in opleiding van tandarts Kaboord om implantologie te leren!

Never settle!

BIG-Nummer: 39925764402

Hallo! Mijn naam is Iro Vragkali en ik kom uit Griekenland. In 2015 heb ik mijn studie afgerond en sindsdien ben ik werkzaam als tandarts. Vorig jaar ben ik naar Nederland verhuisd voor een nieuwe uitdaging! Ik heb een grote passie voor de tandheelkunde. Vooral chirurgie en implantologie trekken mijn interesse. Mijn droom is om als implantoloog te werken en ik geloof dat Kliniek voor Mondzorg Boxtel de perfecte plek is om mij te helpen mijn doelen te bereiken.

BIG-Nummer: 59926898102

Mijn naam is Paloma Acitores, ik kom uit Spanje en ik ben geboren in Madrid. Ik heb tandheelkunde gestudeerd In Madrid en na mijn studie heb ik een Master afgerond die exclusief op orthodontie gericht was. 

Het is voor mij een verrijking om mensen met mijn werk te kunnen helpen. Door middel van de orthodontie kunnen we de richting van de groei van de tanden bij kinderen veranderen en kunnen we functionele en esthetische misvormingen zowel bij kinderen als bij volwassenen corrigeren.

Vandaag de dag beschikken we over een heel groot aanbod van technieken en de orthodontie is niet meer alleen voor kinderen, er zijn steeds meer volwassenen die naar de praktijk komen met vragen over esthetische oplossingen voor hen. 

Ik werk met IVISALIGN, DAMON SYSTEM voor volwassenen en behandel alle mogelijke problemen bij kinderen. 

Ik blijf altijd graag op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen door middel van cursussen om zo de hoogste kwaliteit aan mijn patiënten te kunnen bieden. Ik vind het belangrijk om een open band met de patiënt te hebben, om empathie te tonen en dat jullie je vertrouwd en op je gemak voelen op het moment dat jullie besluiten met mij de behandeling aan te gaan. 

 

Mochten jullie nog meer willen weten, dan ontvang ik jullie met open armen. 

IMG_3827-bewerkt

Ik heb aanvankelijk werktuigbouwkunde gestudeerd waarbij ik via stages in de tandtechniek al snel bemerkte dat mijn interesse lag binnen de dentale branche. Om die reden heb ik aansluitend de opleiding tandtechniek en tandprothetiek gedaan aan de Hogeschool van Utrecht. Vanaf de opening van de Kliniek voor Mondzorg Boxtel ben ik hier als zelfstandig laboratoriumhouder gevestigd en ben hier al weer jaren met veel plezier als tandprotheticus werkzaam. Mijn streven is om in samenspraak met de patiënt te komen tot een functioneel en esthetisch mooi eindresultaat.

Mijn naam is Fiona. Ik ben een gemotiveerde en gedreven jonge vrouw met veel passie voor de tandheelkunde! Na het afronden van de opleiding tandartsassistente heb ik een aantal jaren ervaring opgedaan als stoelassistente. Gedurende deze jaren kreeg ik steeds meer affiniteit met de organisatorische kant van de praktijk wat mij overtuigde om mezelf hierin verder te ontwikkelen. In 2014 besloot ik om naast mijn baan als tandartsassistente, de opleiding management in de zorg te volgen.

Ik werk nu ruim 3 jaar als praktijkmanager binnen de tandheelkunde. Het is een veelzijdig functie wat iedere dag anders maakt! Door de steeds veranderende wetten en protocollen blijft mijn werk erg dynamisch. Als verantwoordelijke binnen de organisatie is het mijn doel om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en daarnaast als praktijk optimaal te presteren. Hierdoor ben ik continue bezig met de processen binnen onze organisatie. Door goed op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen, draag ik bij aan deze moderne en gezonde organisatie.

2L9A9683-2

Ik ben Joke. Na mijn opleiding van kinder-/jeugdverzorging heb ik vijf jaar als peuterjuf gewerkt bij een peuterspeelzaal. Daarna ben ik bij een thuiszorgorganisatie terecht gekomen waar ik eerst in de zorg heb gewerkt. Na wat computercursussen, ben ik op de administratie terecht gekomen, daar was ik ook verantwoordelijk voor de planning. Sinds oktober 2005, ben ik werkzaam bij de Kliniek voor Mondzorg Boxtel, als baliemedewerkster, ik ben het vertrouwde gezicht achter de balie. Ook hier doe ik administratieve taken en ben ik verantwoordelijk voor de planning, ik werk hier al jaren met veel plezier.

Marion

Ik ben Marion, moeder van 2 zonen, en al meer dan 25 jaar werkzaam in de tandheelkunde. In het najaar van 2011 heb ik mijn loopbaan een vervolg gegeven in de Kliniek voor Mondzorg. U kunt mij daar aantreffen als uw eerste aanspreekpunt aan de balie of telefoon.

Mijn naam is Jeanette.
Ik werk hier sinds 1 Oktober 2016 als sterilisatie medewerkster.
Verder werk ik graag met dit team.
Ook fiets, wandel en fitness ik graag in mijn vrijetijd.
Ik heb twee volwassen dochters.

2L9A9698-2-bewerkt

Fleur, werkzaam als mondhygiëniste in de Kliniek voor Mondzorg sinds augustus 2010. Als mondhygiëniste richt ik me vooral op preventie en mondverzorging, om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden. Verder maak ik deel uit van het orthodontische team. Eén maal per week voer ik allerlei orthodontische behandelingen uit in opdracht van de tandarts, gespecialiseerd in orthodontie. Dit zorgt voor een hele leuke afwisseling in mijn werkzaamheden als mondhygiëniste.

IMG_3905-bewerkt

Mijn naam is Esther. Na het afronden van mijn MBO-opleiding tandartsassistente in 2010 ben ik verder gaan studeren aan de HBO-opleiding Mondzorgkunde. Deze opleiding heb ik in 2014 behaald en sindsdien ben ik werkzaam als mondhygiëniste in de kliniek. Ook voer ik onder toezicht van de tandarts orthodontische behandelingen uit. Dat maakt het werken in de kliniek leuk en variërend!

IMG_3961-bewerkt

Mijn naam is Liza. Na het voltooien van mijn tandartsassistente opleiding in het jaar 2000 ben ik direct gestart bij tandartspraktijk Kaboord. In 2003 heb ik de cursus preventie behaald, in 2008 is daar de cursus paropreventie bijgekomen. Mijn werkzaamheden in de kliniek zijn divers. Naast het assisteren aan de stoel, behandel ik ook zelfstandig patiënten.. Dit doe ik met veel toewijding en plezier!

2L9A9741-2

Ik ben Deborah en startte mijn carrière als tandartsassistente. Inmiddels bestaan mijn werkzaamheden uit preventie assistent en als coördinator implantologie. Ik ben in mei 2006 in dienst gekomen bij de Kliniek voor Mondzorg Boxtel en werk hier nog steeds met veel plezier!

2L9A9734-2-bewerkt

Ik ben Daniëlle , preventie-assistente/ coördinator orthodontie. Na het afronden van mijn MBO- opleiding tandartsassistente, ben ik direct aan de slag gegaan bij de Kliniek voor Mondzorg Boxtel en dus hier sinds januari 2006 werkzaam. Na het volgen van diverse cursussen, ben ik overal inzetbaar in de praktijk, van het assisteren aan de stoel, zelfstandig werken in opdracht van de tandarts, tot aan de administratie.

Jolanda

Mijn naam is Jolanda , ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. Ik werk parttime in de Kliniek. Ik heb een opleiding voor tandartsassistente gevolgd en heb daarnaast mijn diploma voor preventie assistente behaald. Ik heb op maandag een eigen preventieprogramma en verder assisteer ik waar nodig.

2L9A9720-2

Ik ben Marjolijn. Ik heb de opleiding tandartsassistente behaald in 2009 te Den Bosch. In 2010 heb ik de preventie cursus behaald te Nijmegen. Sinds oktober 2013 ben ik als preventie assistente werkzaam in deze praktijk.

2L9A9723-2

Ik ben Yvonne Houtackers en heb 25 jaar ervaring als tandartsassistente in verschillende praktijken. In 2006 ben ik als preventieassistente in dienst gekomen bij de Kliniek voor Mondzorg Boxtel. Naast mijn werk als preventieassistente verricht ik tevens balie en sterilisatie werkzaamheden. Daarnaast assisteer ik ook bij implantologie. In 2013 ben ik verhuisd naar Oosterbeek, ondanks de langere reistijd ga ik nog met veel plezier naar mijn werk. Het is afwisselend werk binnen een leuk team en de dagelijkse omgang met patiënten maakt het vak extra boeiend.

Ik ben Dominique. Voornamelijk implantatie assistent op locatie.
Maar je zult me ook wel is tegen komen in de praktijk in Boxtel om een keer in te vallen bij het assisteren of het helpen in de sterilisatie ruimte. Dit werk is voor mij erg afwisselend, we hebben een leuk team en ik heb er veel plezier in!

2L9A9717-2-bewerkt

Hoi, ik ben Debbie 37 jaar oud. Ik heb een gezin met 2 kinderen. De opleiding tandartsassistente is door mij in 1995 succesvol afgesloten. Sindsdien ben ik werkzaam als tandartsassistente. Ik zie mezelf als een van de stoelassistentes die zorgt dat de behandeling goed en rustig verloopt.

Hoi, mijn naam is Islah.

In 2015 heb ik mijn diploma als tandartsassistente behaald. Sinds oktober 2018 ben ik in deze praktijk werkzaam als preventie-assistente en assisteer ik de tandarts aan de stoel. Het leukste aan deze baan is dat je patiënten een goede zorg bied, zelfstandig kan werken en mijn afwisseling in het werk, elke dag is anders!

Mijn naam is Manon. In 2010 heb ik de opleiding tandartsassistente succesvol behaald. Sinds augustus 2019 ben ik werkzaam bij de kliniek voor mondzorg Boxtel. Het leuke aan deze baan is de afwisseling en mogelijkheden. Je zult me vinden bij het verschillende tandarten en het orthodontie team. Ik doe dit werk met veel plezier.

Groetjes Manon

Hoi, mijn naam is Ilona.

In 2012 ben ik afgestudeerd als tandartsassistente.
Mijn werk als assistente is zo leuk omdat ik bijna elke dag andere werkzaamheden uitvoer, en elke patiënt is anders.
Je kan mij overal in de praktijk vinden!
Aan de stoel bij de tandarts/orthodontist, achter de balie of ik draai zelfstandig een eigen programma om het gebit weer mooi schoon te maken.
Ik werk sinds Juli 2019 in deze praktijk en heb het super erg naar mijn zin!

Mijn naam is Demi. Ik heb mijn opleiding voor tandartsassistente afgerond in 2017. Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit en het kunnen helpen van mensen.

Preventie en Mondhygiëne

Mondzorg Kids

Cosmetische tandheelkunde

Prothetiek

Orthodontie

Implantologie